Over Pragt

"Voor u een zorg minder"
Hulp nodig?

Sinds 2015 werken wij in het sociaal domein met gemeenten en zorgaanbieders. Ons doel is om de administratieve lasten aan beide kanten zoveel mogelijk te verminderen. De laatste jaren houden wij ons bezig met optimalisatie- en veranderprocessen bij zorgaanbieders. Dit betreft vooral optimalisatie van alle ICT, backoffice en zorgprocessen.

Sinds 2021 zijn wij (o.a.) NEDAP ONS business implementatie partner, maar wij werken met meerdere ECD’s.

Pragt-Consultancy kan gedeeltelijk of in zijn geheel de administratie van u overnemen zodat u zich kunt bezighouden met het primaire proces, het leveren van de best mogelijke zorg. Wij doen dit door het volledig uit handen nemen van werkzaamheden of uw organisatie juist te helpen de werkzaamheden zelf beter uit te voeren. Dit doen we samen met onze partner BAS-Consultancy.

En we verzorgen procesmatig werken trainingen in combinatie met zorgprocessen (WLz, ZvW, WMO, FZ, JW) voor zowel ZIN als PGB of particulier gefinancierde zorg. Informatie over onze trainingen is te vinden op: www.ciu.nl/opleidingen/procesmatig-werken-binnen-de-i-standaarden/

Ons kantoor is gevestigd in Den Haag. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en kunnen u eveneens op locatie ondersteunen.

Heeft u vragen? Mail of bel ons, we staan u graag te woord.

phone-outgoing
mail-open