Software

Digitalisering en techniek spelen een grote rol binnen de zorgprocessen. Juist werkende en gecertificeerde software is hierbij onmisbaar. Het werken met het berichtenverkeer, het aanleveren van productiegegevens, het declareren van zorg en de gegevensdeling met ketenpartners dient juist en goed beveiligd te gebeuren. Pragt-Consultancy kan een audit doen naar uw processen en de in gebruik zijnde software zodat u een juist beeld krijgt over de kwaliteit van de functionaliteit en ook of deze goed beveiligd is tegen invloeden van buitenaf.

Voor de kleinschalige zorg heeft Pragt-Consultancy een eigen oplossing die functionaliteit heeft die vergelijkbaar is met de VNG berichtenapp. De VNG berichtenapp is vanaf 1 mei 2019 niet meer gratis te gebruiken. Voor meer informatie kijk op www.zorgberichtenapp.nl Hier vind u alle informatie over deze eenvoudig te gebruiken en zeer betaalbare oplossing voor zorgaanbieders.

Voor grote zorgaanbieders levert Pragt-Consultancy software onder de naam FM Zorg. Een zeer gebruiksvriendelijk pakket voor grote zorgorganisaties die op zoek zijn naar een compleet en betaalbare oplossing voor de registratie en declaratie van Zorg. Wilt u informatie over de verschillende mogelijkheden of modules, mail dan naar info@pragt-consultancy.nl  Wij adviseren u dan niet alleen over de software maar nemen ook andere zaken met u door zoals implementatie, proces- en software ondersteuning en training.